Zobraz hlavičku Znalecká kancelář, Akreditovaná zkušební laboratoř, projekty, posudky, dozory, výzkum, publikace, školení
Vybíráme z našich článků

2011
Ing. Daniela Hroššová

V lednu letošního roku vyšla změna Z1 normy ČSN 73 0580-1 Denní osvětlení budov – Část 1: Základní požadavky, která je v platnosti od června 2007. Změna Z1 nepřináší zásadní změny, zpřesňuje však znění některých článků, zvláště metodiku posouzení zastínění s ohledem na stínění předsazenými konstrukcemi vlastního objektu.

změna Z1 normy ČSN 73 0580-1
Vybíráme z našich referencí

PENB pro bytový dům postavený počátkem 70. let minulého století v typizované soustavě T 06B. Okna v bytech byla přibližně z jedné třetiny vyměněna za nová plastová s izolačním dvojsklem. Ostatní otvorové výplně jsou původní. Střecha je plochá dvouplášťová v roce 2003 byla zateplena 50 mm EPS.

panelák na ul. Olivové v Říčanech
Vybíráme z našich publikací
Fólie ALKORPLAN 35 034 a hydroizolační systém dualdek leden 2016
Publikace shrnuje zásady pro provádění hydroizolací z fólií ALKORPLAN 35 034 (včetně systému Dualdek), základní konstrukční principy, technologii provádění a řešení detailů. Je určena především pro prováděcí firmy, důležité informace ale poskytne i projekčním firmám, zejména z hlediska správného řešení detailů a kontroly hydroizolací spodní stavby.