Zobraz hlavičku Znalecká kancelář, Akreditovaná zkušební laboratoř, projekty, posudky, dozory, výzkum, publikace, školení
Vybíráme z našich článků

2005
Ing. Antonín Žák

Navrhování střech nevytápěných zimních stadionů spočívá zejména v zabránění vzniku povrchové kondenzace na spodním líci střešní konstrukce, v minimalizaci energetických ztrát a ve správné volbě dimenzí a vlastností materiálů použitých ve skladbě střechy. 

střechy neklimatizovaných zimních stadionů
Vybíráme z našich referencí

V roce 2016 jsme provedli podrobnou inspekci v areálu Německé školy v Praze – Butovicích. Inspekce se týkala všech místností, venkovních prostor a obálky budov. Prověřen byl technický stav a následně vypsán výčet zjištěných nedostatků a vad. Byl proveden koncepční návrh nápravných opatření, včetně  orientačního nacenění navržených oprav.

Německá škola v Praze
Vybíráme z našich publikací
ENCYKLOPEDIE VAD NEMOVITOSTÍ - 2. DÍL (ZVUK A HLUK, POŽÁR A BEZPEČNOST, ZDRAVOTNÍ NEZÁVADNOST, ÚNIKY TEPLA)
Encyklopedi vad nemovitostí, 2. díl

2014
Ing. Ctibor HŮLKA, Ing. Luboš KÁNĚ, Ing. Radim MAŘÍK, Ing. Jan MATIČKA, Radek DĚDINA, Ing. Leoš MARTIŠ, Ing. Lubomít ODEHNAL, Ing. Roman PAVELKA

V druhém díle ENCYKLOPEDIE jsou představeny vady a poruchy v dalších základních technických oborech týkajících se technického stavu nemovitostí: zvuk a hluk, požár a bezpečnost, zdravotní nezávadnost, úniky tepla. Pro jednotlivé obory je vždy uveden přehled všech typických poruch, a u každé poruchy je riziko vysvětleno a popsáno a dále jsou vypsány i ovlivňující faktory a projevy, podle kterých jednotlivá rizika poruch rozpoznat.

240 stran, 1. vydání, vázaná vazba
objednat publikaci
ISBN 978-80-87215-13-5