Zobraz hlavičku Znalecká kancelář, Akreditovaná zkušební laboratoř, projekty, posudky, dozory, výzkum, publikace, školení
Vybíráme z našich článků

2010
Ing. Viktor Kaulich

Vizuální stav povrchu je první informace o konstrukci fasády a může napovědět o její technické kondici. Je možné sledovat různé změny povrchu, kterými se projevují problémy skryté pod ním. Případná vada konstrukcí pod povrchem se může projevit trhlinami, výkvěty solí, výskytem plísní nebo jiných organismů, vlhkými mapami, ale také usazením prachu na povrchu fasády.

termoprecipitace
Vybíráme z našich referencí

Inspekce před koncem záruky objektu – prověření stavu společných prostor dvou bytových domů včetně vybraných společných zařízení a dvou bytových jednotek. Výstupem byl technický audit s výčtem zjištěných vad a nedostatků a podrobnou dokumentací. U střech byla provedena namátková kontrola těsnosti hydroizolace.

Bytový dům Učňovská 385 a 386, Praha 9
Vybíráme z našich publikací

dektime 2017/09

DROBNÁ, ALE VÝZNAMNÁ CHYBA V ZATEPLENÍ BYTOVÉHO DOMU
Ing. Radim Mařík, Ing. Ondřej Židek

Revitalizace a snižování spotřeby energie u bytových panelových domů je trendem poslední doby. Na příkladu z praxe Znaleckého ústavu DEKPROJEKT si ukážeme jedno pochybení, které způsobuje na revitalizovaných objektech poruchy.